Line up pump up the 90’s

Weet je nog, die goede oude tijd… Waarin je net van school kwam, je tas in de hoek smeet en de beeldbuis rechtstreeks verbond met MTV the Box? Of die tijd waarin je in het weekend met je ouders de supermarkt bezocht, waarbij je één zak chips mocht uitzoeken. En jij maar hopen dat de juiste flippo er in zat! Of stond jij ieder weekend met je Aussie & Nike AirMax te hakken op een plaatselijk feestje?

Op 4 april 2020 mag je weer even terug naar dat moment. Terug naar toen, die heerlijke nostalgie nog één keer herbeleven. In jouw drukke bestaan en alle hectiek van het alledaagse leven ga je weer even een avondje genieten van een mega line up en beleef je het gezelligste 90’s feest van Noordoost-Nederland! Benieuwd wie je mee terug in de tijd nemen?

 

DUNE

Are you ready to flyyyyy? Can you leave the world behind? Baby, baby! DUNE neemt je mee op muzikale tijdreis door de jaren 90. Van Hardcore Vibes tot Can’t stop Raving: he brings back memories!

MENTAL THEO

Wonderful days belong to the past! Deze internationale DJ met meer dan 20 jaar ervaring heeft de grootste festivals en feestjes in de wereld gedraaid, en op 4 april komt hij naar het mooie Hardenberg! Samen met Charly Lownoise scoorde hij hit na hit zoals Stars & Your Smile!

 

NAKATOMI

Let’s sing, sing a song! Powervrouw Nakatomi heeft hits als Children of the Night & Free op haar naam staan. Tijdens Pump up the 90’s kun je weer heerlijk meezingen met haar grootste hits!

 

PARTY ANIMALS

Al sinds 1995 gaan deze gabbers hakkend door het hele land, en zo strijken zij ook op 4 april in Evenementenhal Hardenberg neer. Je kent ze natuurlijk van Aquarius & hun allergrootste hit: Have you ever been mellow!

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Andere berichten

Geen onderdeel van een categorie

coronapas

Goed nieuws: evenementen zoals Pump up the 90’s zijn vanaf 25 september eindelijk weer toegestaan. Maar wat is er nu allemaal al

Lees verder »