Nieuwe datum Pump up the 90’s

HARDENBERG – Het muziekfestival Pump up the 90’s dat gepland stond op zaterdag 4 april 2020 in Evenementenhal Hardenberg wordt verplaatst naar zaterdag 17 oktober 2020. Dit vanwege het coronavirus. De beperkingen en extra maatregelen die de Nederlandse overheid nu oplegt betekent dat evenementen die gepland stonden tot en met 31 maart, met meer dan honderd bezoekers, worden afgelast. Ondanks dat Pump up the 90’s op zaterdag 4 april gepland stond, heeft organisator Easyfairs besloten om het event te verplaatsen. “Gezien de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het coronavirus dat buiten de macht van Easyfairs valt, is het onmogelijk geworden om Pump up the 90’s door te laten gaan. Hierbij staan de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers voorop”, zegt organisator Linda Braakman.

 

De organisatie heeft dit besluit zorgvuldig genomen in goed overleg met de lokale autoriteiten. Braakman: “Met zo’n 6.000 bezoekers vinden we het niet verantwoord om de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus te negeren. Dit zijn uitzonderlijke omstandigheden die we in de geschiedenis van Pump up the 90’s nog niet eerder hebben meegemaakt. We keken er samen met onze bezoekers enorm naar uit, maar dit is de enige juiste beslissing. Ondanks dat de huidige situatie buiten de macht van Easyfairs valt, hopen we op het begrip van onze bezoekers. In de afgelopen periode hebben we vanuit onze bezoekers ontzettend veel betrokkenheid, vertrouwen en loyaliteit gevoeld. Dat is kenmerkend voor de Pump-bezoeker. Wij willen iedereen daar graag voor bedanken en hopen in oktober een fantastisch feest met elkaar te vieren.”

 

Braakman: “Verder hebben we alles-op-alles gezet om een alternatieve datum te vinden. Die alternatieve datum hebben we samen met onze partners gevonden: zaterdag 17 oktober 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de editie op 17 oktober 2020. Iedereen die een ticket gekocht heeft, ontvangt hierover zo spoedig mogelijk persoonlijk een bericht. Voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen, hebben wij een speciale pagina gelanceerd op www.pumpupthe90s.nl.”

 

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patrick Drenthen, PR & Communicatie. Tel.: 0523-289867, e-mail: patrick.drenthen@easyfairs.com.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Andere berichten

Geen onderdeel van een categorie

coronapas

Goed nieuws: evenementen zoals Pump up the 90’s zijn vanaf 25 september eindelijk weer toegestaan. Maar wat is er nu allemaal al

Lees verder »