coronapas

Goed nieuws: evenementen zoals Pump up the 90’s zijn vanaf 25 september eindelijk weer toegestaan. Maar wat is er nu allemaal al bekend voor Pump up the 90’s? Wij vinden het heel belangrijk om jullie zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Daarom beantwoorden wij hieronder de meest voorkomende vragen.  

 • Muziekevenementen vanaf 25 september zijn weer toegestaan, wat betekent dit voor Pump up the 90’s?
  Dit betekent dat Pump up the 90’s op zaterdag 27 november in Evenementenhal Hardenberg doorgaat.  
 • Is een coronatoegangsbewijs verplicht om Pump up the 90’s te bezoeken?
  Dat is op dit moment nog niet bekend. Het coronatoegangsbewijs is verplicht vanaf 25 september. In november kijkt het kabinet hoe het gaat en welke regels dan nog nodig zijn.  
 • Muziekevenementen mogen tot maximaal 00.00 uur duren, geldt dit ook voor Pump up the 90’s?
  Op dit moment geldt dat ook voor Pump up the 90’s, maar in november kijkt het kabinet naar de maatregelen die vanaf 25 september en maakt dan opnieuw een afweging welke regels dan nog nodig zijn. Het is dus nog niet bekend of Pump up the 90’s met aangepaste openingstijden moet werken.  
 • Evenementen die binnen plaatsvinden mogen alleen doorgaan met een capaciteit van 75%. Maar Pump up the 90’s is uitverkocht. Bestaat er een kans dat ik niet welkom ben?
  Daar kunnen wij op dit moment nog niets over zeggen. Wij zijn momenteel uitvoerig aan het bekijken om iedereen die een ticket gekocht heeft, te verwelkomen. Ook bestaat de mogelijkheid dat de 75%-capaciteitsregel in november vervalt. Daarover neemt het kabinet in november een besluit. 
 • Hoe gaan jullie om met internationale artiesten en bezoekers? 
  Wij volgen hierin de maatregelen vanuit de overheid. Europese landen hebben afgesproken dat ieder land een systeem voor coronabewijzen moet hebben. Dat noemen zij het EU Digitaal Corona Certificaat (EU DCC). Als in november blijkt dat een coronatoegangsbewijs nog altijd verplicht is, dan kunnen internationale artiesten en bezoekers met hun coronabewijs Pump up the 90’s bezoeken.  
 • Hoe kan ik het beste op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? 
  Wij plaatsen regelmatig updates op onze website en social media kanalen. 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Andere berichten

Geen onderdeel van een categorie

coronapas

Goed nieuws: evenementen zoals Pump up the 90’s zijn vanaf 25 september eindelijk weer toegestaan. Maar wat is er nu allemaal al

Lees verder »