Pump up the 90’s opnieuw verplaatst vanwege coronavirus

HARDENBERG – Het muziekfestival Pump up the 90’s dat gepland stond op 27 november 2021 wordt verplaatst naar 9 april 2022. Dit vanwege het coronavirus. Vanwege de extra maatregelen die zijn afgekondigd, is het onmogelijk geworden om Pump up the 90’s door te laten gaan. “We hopen dat volgend voorjaar het coronavirus achter ons ligt en we mensen weer samen kunnen brengen om te genieten van die fantastische 90’s muziek”, zegt organisator Linda de Boer.

De Boer: “Wat hadden we onze bezoekers na zo’n lange tijd weer een ouderwets avondje Pump gegund. Na drie keer het feest te hebben verplaatst, zou het dit keer sowieso door kunnen gaan. Maar nu blijkt niets minder waar. En dat is ontzettend balen.”

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de editie op 9 april 2022. Iedereen die een ticket gekocht heeft, heeft inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen. Voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen, is er een speciale pagina gelanceerd op www.pumpupthe90s.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patrick Drenthen, PR & Communicatie. Tel.: 0523-289867, e-mail: patrick.drenthen@easyfairs.com.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Andere berichten

Geen onderdeel van een categorie

coronapas

Goed nieuws: evenementen zoals Pump up the 90’s zijn vanaf 25 september eindelijk weer toegestaan. Maar wat is er nu allemaal al

Lees verder »
Scroll to Top