Het dak gaat eraf met de line up van Part 27

Het dak eraf met de line up van Part 27!

Over ongeveer anderhalve maand is het eindelijk weer tijd voor Pump Up The 90’s. Op 10 december mag het dak er weer af in Evenementenhal Hardenberg. En dat dak eraf, dat gaat zeker lukken met deze line-up! We nemen ‘m met je door, zo ben je helemaal klaar voor Pump en kun je straks alles meezingen.

Ook dit jaar wordt het weer hakken, raven en een hoop gezelligheid tijdens Pump Up the 90’s. Vanaf 20:30 uur zijn de deuren geopend en staan we klaar voor duizenden party animals. Dit jaar staan er vijf acts op het podium die gagarandeerd het dak eraf krijgen!

Charly Lownoise

Zeg je 90’s, dan zeg je Charly Lownoise. Hij mag natuurlijk niet ontbreken op Pump Up The 90’s en is ook dit jaar weer aanwezig! Iedereen kent zijn hits als Wonderful Days, Your Smile, Stars en Hardcore Feelings. 

Pump up - Facebook (1)
Pump up - Facebook (5)

Mark'Oh

Mark’Oh is een Duitse danceproducer. In de 90’s heeft hij verschillende hits gescoord die ook wekenlang in de Nederlandse hitlijsten stonden, zoals Tears don’t lie, Randy en Lovesong. Met Mark’Oh on stage wordt het gegarandeerd losgaan!

Ouwe Jongens Krentebrood

Ouwe Jongens Krentebrood, de uitspraak waarmee gezegd wordt dat allemaal helemaal in orde is, kameraadschap, ons kent ons. De jongens van #OJKB zijn de hardst aan de weg timmerende DJ feestact van Nederland en hebben de ouderwetse uitspraak daarmee helemaal hip & happening gemaakt. Verwacht non-stop 90’s feesthits en de leukste guilty pleasures. Kortom, gekkenhuis! 

Pump up - Facebook (4)
Pump up - Facebook (6)

T-Spoon

T-Spoon werd back in the days opgericht door Shamrock en Prince Peration. Vanaf toen waren ze dé eurodance act van Europa en scoorden ze veel hits die we vandaag allemaal nog kennen. Denk aan No time 2 waste, Take me 2 the Limit en natuurlijk Sex on the beach.

DJ Benn

Met DJ Benn is het altijd feest! Hij staat de hele avond voor jullie klaar met de beste 90’s hits en meezingers.

Je ziet het, op Pump Up the 90’s is het non-stop feest! Lees jij dit artikel en zeggen de titels van de hits je niet direct wat? Snappen we, daarvoor hebben we onze Pump up-playlist

Dit feestje wil je natuurlijk niet missen. Heb je nog geen tickets? Wees er dan snel bij en scoor je ticket nú via deze link.

Pump up - Facebook (3)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Andere berichten

Scroll naar top