Eerste artiesten Pump up the 90’s bekend: DJ Paul Elstak, The Sunclub en Jody Bernal

DJ Paul Elstak, The Sunclub en Jody Bernal staan op zaterdag 15 april 2023 op het muziekfestival Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg. De organisatie maakte deze eerste drie namen afgelopen week bekend. Binnenkort volgt nog een artiest. Pump up the 90’s viert komend voorjaar alweer haar 28ste editie. De kaartverkoop is al begonnen en op dit moment loopt er een speciale 2022-ticketactie, waarbij tickets gekocht kunnen worden voor €20,22.

Pump up the 90’s is het grootste 90’s festival in Nederland met inmiddels een rijke historie. Al meer dan 100 verschillende artiesten en ruim 100.000 bezoekers hebben het muziekfestival in Hardenberg in de afgelopen jaren bezocht. “Het zijn gigantische aantallen die we hebben opgebouwd met Pump up the 90’s. Daar zijn we ontzettend trots op! Nu we deze drie grote namen uit de 90’s tijd bekend mogen maken, kunnen we bijna niet wachten tot het alweer zover is. Terwijl de vorige editie van Pump up the 90’s nog maar twee weken geleden achter ons ligt”, zegt organisator Linda de Boer.

DJ Paul Elstak is al bijna dertig jaar ‘de godfather van de hardcore’ met grote hits als Rainbow in the Sky, Luv U More en The Promised Land. The Sunclub scoorde in de jaren ’90 een megahit met Fiësta de Los Tamborileros, gevolgd door succesvolle nummers als Splash, Single Minded People en Bandoneon. Later bestormde The Sunclub overal ter wereld de hitlijsten met Summerjam. Ruim 20 jaar geleden had Jody Bernal een waanzinnige zomerhit met het Spaanstalige nummer Que Si Que No. Het was toen 15 weken lang de bestverkochte single; een record dat tot op de dag van vandaag niet gebroken is.

De Boer: “Wij zijn enorm blij dat deze drie grote namen komen optreden tijdens Pump up the 90’s. Ze hebben allemaal grote hits gescoord die ook nu nog steeds erg populair zijn. Met deze drie artiesten is de line-up nog niet compleet, want we maken binnenkort nog meer bekend.”

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Andere berichten

Scroll naar top