Darkraver: De 90’s legende die Pump up the 90’s op zijn kop gaat zetten!

We hebben opnieuw een geweldige aankondiging voor jullie! Na de bekendmaking van Mental Theo als afsluitende act, zijn we heel blij de legendarische Darkraver aan te kondigen als de tweede artiest op Pump up the 90’s. Met zijn ongeëvenaarde DJ-skills en unieke stijl heeft Darkraver de afgelopen decennia een enorme invloed gehad op de dance scene. 

Darkraver
Een pionier in de Nederlandse dance scene: Darkraver, ook bekend als Stefan André Sweet, is een absolute pionier in de Nederlandse dance scene. Hij is al decennialang actief en heeft een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de hardcore en gabber stijlen. Zijn energieke optredens en unieke draaistijl hebben hem een grote groep trouwe fans opgeleverd en hem een legendarische status bezorgd.

Onvergetelijke anthems en collaborations
Darkraver heeft door de jaren heen een aantal onvergetelijke anthems uitgebracht. Nummers zoals “Kom Tie Dan Hè” en “Thunderground” zijn klassiekers geworden en zijn nog steeds geliefd bij liefhebbers van de 90’s sound. Daarnaast heeft hij ook samengewerkt met andere grootheden in de  scene, zoals DJ Paul Elstak en DJ Isaac, waarmee hij legendarische tracks heeft geproduceerd. Darkraver’s unieke mix van hardcore, gabber en energieke beats zal je meenemen op een reis terug in de tijd.

Line-up
Met Mental Theo als afsluitende act en Darkraver als tweede aankondiging, belooft dit evenement een onvergetelijke ervaring te worden. Zorg ervoor dat je je beste Airmaxjes aantrekt en je energie op peil houdt, want Darkraver laat de zaal volledig door het dak gaan!

Early Bird tickets nog beperkt beschikbaar
Mis het niet en ga op 9 december helemaal door het dak met de eerste twee namen uit onze line-up: DJ DARKRAVER en MENTAL THEO! Ook de rest van de line-up is veelbelovend, maar hier kunnen we nog niets over verklappen. Scoor nu je ticket en bespaar maar liefst €7,50!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Andere berichten

Scroll naar top