VEELGESTELDE VRAGEN OVER PUMP UP THE 90’S 

Goed nieuws: evenementen zoals Pump up the 90’s zijn vanaf 25 september eindelijk weer toegestaan. Maar wat is er nu allemaal al bekend voor Pump up the 90’s? Wij vinden het heel belangrijk om jullie zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Daarom beantwoorden wij hieronder de meest voorkomende vragen.  

Dit betekent dat Pump up the 90’s op zaterdag 27 november in Evenementenhal Hardenberg doorgaat.  

Dat is op dit moment nog niet bekend. Het coronatoegangsbewijs is verplicht vanaf 25 september. In november kijkt het kabinet hoe het gaat en welke regels dan nog nodig zijn.  

Op dit moment geldt dat ook voor Pump up the 90’s, maar in november kijkt het kabinet naar de maatregelen die vanaf 25 september en maakt dan opnieuw een afweging welke regels dan nog nodig zijn. Het is dus nog niet bekend of Pump up the 90’s met aangepaste openingstijden moet werken.  

Daar kunnen wij op dit moment nog niets over zeggen. Wij zijn momenteel uitvoerig aan het bekijken om iedereen die een ticket gekocht heeft, te verwelkomen. Ook bestaat de mogelijkheid dat de 75%-capaciteitsregel in november vervalt. Daarover neemt het kabinet in november een besluit. 

Wij volgen hierin de maatregelen vanuit de overheid. Europese landen hebben afgesproken dat ieder land een systeem voor coronabewijzen moet hebben. Dat noemen zij het EU Digitaal Corona Certificaat (EU DCC). Als in november blijkt dat een coronatoegangsbewijs nog altijd verplicht is, dan kunnen internationale artiesten en bezoekers met hun coronabewijs Pump up the 90’s bezoeken.  

Wij plaatsen regelmatig updates op onze website en social media kanalen. 

Days
Hours
Minutes
Seconds
Scroll to Top