In the 90’s Mood met onze playlist

Over ongeveer vier weken kun jij weer helemaal losgaan op het vetste 90’s feestje van het jaar: Pump Up  the 90’s in Evenementenhal Hardenberg! Wij hebben er al superveel zin in en hebben de hele dag 90’s muziek aan. We zijn al he-le-maal in de stemming en willen dit gevoel natuurlijk graag met jullie delen. Speciaal voor jullie delen we daarom de enige echte PUMP UP PART 27🚀- playlist!

Terug in de tijd met Mental Theo, Charly Lownoise en Paul Elstak. De echte 90’s knallers die iedereen kent. Maar ook de Party Animals en de Backstreet Boys mogen niet ontbreken voor die ultieme 90’s vibe! Van Mark’Oh tot Dr. Alban en natuurlijk T-Spoon.  Hebben we de Vengaboys en Nakatomi gemist? Natuurlijk niet. 😏

Denk aan Rainbow In The Sky, Have You Ever Been Mellow of Captain Jack. Gooi al je gevoelens er uit bij I Want It That Way of natuurlijk Wannabe. Wonderful Days staan voor je klaar, want We Can’t Stop Raving! Krijg jij de Hardcore Feelings al te pakken?

Welke 90’s klassieker moeten we nog toevoegen aan de playlist?

We zien je graag 10 december! 🤩

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Andere berichten

Scroll naar top