volledige line-up Main Stage bekend!

We zijn verheugd om de volledige line-up voor  Main Stage van Pump up the 90’s bekend te maken! Bereid je voor op een avond vol onvergetelijke 90’s hits en dansbare tunes, want we hebben een line-up samengesteld die je terugbrengt naar de nineties.

De line-up:

T-Spoon: Met hun aanstekelijke beats en energieke performances zijn T-Spoon een icoon van de Nederlandse dance scene uit de jaren ’90. Verwacht hits zoals “Sex on the Beach” en “No Time 2 Waste” die je gegarandeerd op de dansvloer krijgen.

Charly Lownoise: Charly Lownoise behoeft geen introductie. Als een van de pioniers van de happy hardcore en bekend van hits als “Wonderful Days”, zal hij zeker zorgen voor een feestje dat je niet snel zult vergeten.

Flamman & Abraxas: Dit dynamische duo staat bekend om hun aanstekelijke beats en energieke performances. Met klassiekers als “I Need Love” en “Good to Go” zullen ze de Main Stage doen ontploffen met hun energieke set.

Critical Mass: Met hun rauwe beats heeft Critical Mass een plaats veroverd in de harten van vele 90’s liefhebbers. Bereid je voor op een energieke set die je meeneemt op een reis door de tijd.

Stay tuned

De Time Table voor Pump Up the 90’s volgt binnenkort, dus houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie! 

Pump up the 90’s vindt plaats op 20 april in Evenementenhal Hardenberg. Koop nu je tickets en bereid je voor op een avond vol nostalgie en onvergetelijke herinneringen!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Andere berichten

Scroll naar top